Φωτοανάπλαση

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Description

Αφαίρεση δυσχρωμιών στο πρόσωπο, ήπια ανόρθωση, καθώς και βελτίωση των λεπτών ρυτίδων.

    ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

    Η φωτοανάπλαση με Laser διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα τη σύσφιγξη του δέρματος και τη σμίλευση του προφίλ του προσώπου. Με αυτή τη μέθοδο αφαιρούνται οι δυσχρωμίες στο πρόσωπο, γίνεται ήπια ανόρθωση, καθώς και βελτίωση των λεπτών ρυτίδων. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες και τύπους δέρματος. Η απρόσεκτη έκθεση στον ήλιο, σε συνδυασμό με την φυσική γήρανση, το στρες και τον έντονο τρόπο ζωής καθιστούν την φωτοανάπλαση ιδανική για γυναίκες ηλικίας άνω των 30.

    Η θεραπεία είναι μη τραυματική και ανώδυνη. H όψη, ή υφή, η λάμψη και ο τόνος της επιδερμίδας ξαναβρίσκουν την αρχική τους ένταση στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια. Το αποτέλεσμα είναι ένα πρόσωπο φωτεινό, σφριγηλό και λαμπερό. Η διαφορά είναι εμφανής από την πρώτη θεραπεία, ενώ κατά μέσο όρο χρειάζονται 5 συνεδρίες. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει την ίδια μέρα στην δουλειά του ή να παρευρεθεί σε κοινωνική εκδήλωση , χωρίς κανένα ερεθισμό & χωρίς την παραμικρή παρενέργεια.

    Στο ιατρείο μας διαθέτουμε την κατάλληλη θεραπευτική συσκευή για τη μέθοδο της φωτοανάπλασης με Nd: Yag LASER. Η εφαρμογή γίνεται από ιατρό και ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες και σε όλους τους τύπους δέρματος.