Φωτοανάπλαση με Laser

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Description

Πρόσωπο φωτεινό, σφριγηλό, λαμπερό με άνεση και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

  ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

  Θεραπεία μη τραυματική και ανώδυνη.

  Η μέθοδος της φωτοανάπλασης εφαρμόζονταν ως πρόσφατα με τα μηχανήματα εκπομπής παλμικού φωτός(IPL). Η εξέλιξη των laser , όμως, είναι αλματώδης τα τελευταία χρόνια δίνοντας ουσιαστικές λύσεις σε διάφορα αισθητικά προβλήματα.
  Στο ιατρείο μας διαθέτουμε πλέον την κατάλληλη θεραπευτική συσκευή για τη μέθοδο της φωτοανάπλασης με Nd: Yag LASER.

  H όψη, ή υφή , η λάμψη και ο τόνος της επιδερμίδας ξαναβρίσκουν την αρχική τους ένταση στο πρόσωπο, το λαιμό , το ντεκολτέ και τα χέρια. Η φωτοανάπλαση με Laser διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα τη σύσφιγξη του δέρματος και τη σμίλευση του προφίλ του προσώπου. Το αποτέλεσμα είναι ένα πρόσωπο φωτεινό, σφριγηλό, λαμπερό.

  Η διαφορά είναι εμφανή από την πρώτη θεραπεία, ενώ κατά μέσο όρο χρειάζονται 5 συνεδρίες.

  Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες και σε όλους τους τύπους δέρματος. Άλλωστε από την ηλικία των 30 το δέρμα αρχίζει να εμφανίζει αλλοιώσεις εξαιτίας της απρόσεκτης έκθεσης στον ήλιο και της φυσικής γήρανσης, του στρες και του έντονου τρόπου ζωής. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν παρατηρείται επανεμφάνιση των ρυτίδων ακόμη και για χρονικό διάστημα 9 μηνών μετά τη πρώτη θεραπεία.

  Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει την ίδια μέρα στην δουλειά του ή να παρευρεθεί σε κοινωνική εκδήλωση , χωρίς κανένα ερεθισμό & χωρίς την παραμικρή παρενέργεια.

  Η φωτοανάπλαση είναι αποτελεσματική θεραπεία, ασφαλής και γίνεται με άνεση, χωρίς πόνο και χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Η εφαρμογή γίνεται από ιατρό.