Μαύροι Κύκλοι

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Description

Χρήση υαλουρονικού οξέος και της θεραπείας FRAXEL για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων.

  ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

  Η χαλάρωση των ιστών του κάτω βλεφάρου και η πτώση της παρειάς (μάγουλο, περιοχή μέσου προσώπου) έχουν σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση μιας αύλακας  στο κάτω κογχικό όριο (γνωστή και ως αύλακα δακρύων), που βρίσκεται μεταξύ του κάτω βλεφάρου και της παρειάς. Επιπλέον, αυτή η αύλακα επιδεινώνεται από την πρόπτωση λίπους στο κάτω βλέφαρο (σακούλες κάτω από τα μάτια) και μαζί αυτές οι αλλαγές οδηγούν στην εμφάνιση των μαύρων κύκλων.

  Όλοι οι ασθενείς με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια δεν είναι κατάλληλοι για βελτίωση του προβλήματος τους με χειρουργική επέμβαση όπως π.χ. με βλεφαροπλαστική κάτω βλεφάρου. Η χρήση υαλουρονικού οξέος στην αύλακα δακρύων προσφέρει σε ορισμένους ασθενείς μία εναλλακτική, λιγότερο παρεμβατική θεραπεία για το πρόβλημά τους. Όμως, δεν είναι κατάλληλη για ασθενείς που έχουν πολύ χαλαρό δέρμα κάτω βλεφάρου ή πολύ έντονες σακούλες κάτω από τα μάτια. Αυτοί οι ασθενείς χρειάζονται χειρουργική επέμβαση.
  Η θεραπεία αποτελείται από μία σειρά μικροενέσεων κατά μήκος της αύλακας. Έπειτα, γίνεται ένα ήπιο μασάζ στην περιοχή ώστε να κατανεμηθεί ομοιόμορφα το υλικό. Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο και προσφέρει άμεσο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς χρόνο ανάρρωσης. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 9-12 μήνες.

  Μια ακόμη πολύ αποτελεσματική μέθοδος για τους μαύρους κύκλους είναι ή θεραπεία FRAXEL. Σε αντίθεση με άλλα λέιζερ, το μαγικό FRAXEL σώμα  βελτιώνει τον τόνο του δέρματος και δίνει απαλότερη, πιο φρέσκια, νεανική όψη και υφή στο δέρμα. Αφαιρεί τις δυσχρωμίες και τα σημάδια του δέρματος, διεισδύοντας κάτω από την επιφάνεια του, για να εξαλείψει τα γερασμένα και αλλοιωμένα κύτταρά του.

  Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης θεραπείας, το δέρμα σας θα είναι πιο λαμπερό και με καλύτερο τόνο. Η βελτίωση του δέρματος θα συνεχίζεται και θα είναι θεαματική, με τα επιθυμητά αποτελέσματα να είναι ορατά μέσα στους τρείς με έξι επόμενους μήνες, καθώς οι βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος συνεχίζουν την επούλωση. Το δέρμα του κάθε ασθενή είναι διαφορετικό και τα μέγιστα αποτελέσματα έρχονται στις 3 με 5 συνεδρίες, οι οποίες συνήθως απέχουν μεταξύ τους 2 έως 6 εβδομάδες.
  Η εφαρμογή της θεραπείας FRAXEL γίνεται από τους ειδικά εκπαιδευμένους ιατρούς στο ιατρείου μας.