Κρουστικός Υπέρηχος Λιπόλυσης

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Description

Μια καινοτομία της ιατρικής τεχνολογίας για σμίλευση σιλουέτας.

  ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

  ΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΛΙΠΟΛΥΣΗΣ BTL -6000 SWT EASY

  Ο κρουστικός υπέρηχος είναι μια καινοτομία της ιατρικής τεχνολογίας, που τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται στην κοσμητική ιατρική με εξαιρετικά αποτελέσματα.
  Ο κρουστικός υπέρηχος λιπόλυσης στοχεύει στις περιοχές με συσσωρευμένο λιπώδη ιστό. Αποτέλεσμα της θεραπείας είναι η λιπογλυπτική και η σμίλευση της σιλουέτας καθώς επιτυγχάνεται σημαντική απώλεια πόντων. Εκτός από τη μείωση της λιπώδους μάζας βελτιώνεται η αιματική και λεμφική κυκλοφορία, καταπολεμούνται τα οιδήματα, και μειώνεται θεαματικά η κυτταρίτιδα, βοηθάει επίσης στην παραγωγή νέου κολλαγόνου με αποτέλεσμα το δέρμα να ανακτά τη φυσική του ελαστικότητα και σφριγηλότητα.
  Παράγει ισχυρούς ακουστικούς παλμούς οι οποίοι κατευθύνονται σε προβληματικές περιοχές του δέρματος ή του ιστού και παράγουν ένα ευρύ φάσμα θετικών φυσιολογικών αντιδράσεων μέσα στο σώμα. Ενεργοποιούν δηλαδή τη μικροκυκλοφορία στο λιπώδη ιστό, διαρρηγνύουν τη μεμβράνη των λιποκυττάρων και ρευστοποιούν το λίπος .
  Ο κρουστικός υπέρηχος εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος που παρουσιάζουν αυξημένη λιπώδη μάζα, όπως χέρια, κοιλιά, γλουτοί, μηροί, γόνατα και γάμπες. Είναι ανώδυνη διαδικασία και διαρκεί κατά μέσο όρο 30 λεπτά. Συστήνεται η εφαρμογή της μία με δυο φορές την εβδομάδα για κάθε περιοχή.
  Ειδικό τζελ εφαρμόζεται στην προς θεραπεία περιοχή ως προστατευτικό και διαβιβαστικό μέσο για να εξασφαλίσουμε ότι τα ακουστικά κύματα θα διοχετευτούν στο δέρμα χωρίς καμία απώλεια σε ενέργεια.

  Πλεονεκτήματα της θεραπείας :

  • Είναι μια ασφαλής, μη επεμβατική θεραπεία χωρίς να απαιτεί χρόνο ανάρρωσης
  • Εφαρμόζεται αποτελεσματικά σε διάφορα μέρη του σώματος
  • Μειώνει τα λιποκύτταρα
  • Μειώνει την παραγωγή και εμφάνιση της κυτταρίτιδας

  Σημαντικά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν σε λίγες μόνο συνεδρίες