Ουλές-Αντιμετώπιση με Laser Fraxel

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Description

Αφαίρεση ουλών από το πρόσωπο και το σώμα, βελτίωση του τόνου του δέρματος με απαλότερη, πιο φρέσκια, νεανική όψη και υφή.

    ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

    Οι ουλές είναι τα ορατά σημάδια που μένουν στο δέρμα μετά από ένα τραυματισμό ή μετά από κάποιο χειρουργείο. Διαταραχές στην επούλωση μερικές φορές οδηγούν στην εμφάνιση ουλών που είναι αισθητικά μη αποδεκτές και μπορεί να δημιουργούν και λειτουργικές διαταραχές.

    Οι ουλές στην περίπτωση αυτή, μπορεί να έχουν διαφορετικό χρώμα και υφή σε σχέση με το υγιές δέρμα ή/και να γίνονται αντιληπτές. Η εντόπιση, η κλινική εμφάνιση, το μέγεθος και ο τύπος της ουλής (υπερτροφική ουλή ή χηλοειδές) είναι παράγοντες που καθορίζουν τον τρόπο αντιμετώπισής τους.

    Η τεχνολογία πίσω από την θεραπεία FRAXEL είναι τόσο επαναστατική όσο και τα αποτελέσματά της. Σε αντίθεση με άλλα λέιζερ, το μαγικό FRAXEL αφαιρεί τις ουλές από το πρόσωπο και το σώμα. Η μέθοδος βελτιώνει τον τόνο του δέρματος και δίνει απαλότερη, πιο φρέσκια, νεανική όψη και υφή στο δέρμα.
    Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης θεραπείας, το δέρμα σας θα είναι πιο λαμπερό και με καλύτερο τόνο. Η βελτίωση του δέρματος θα συνεχίζεται και θα είναι θεαματική, με τα επιθυμητά αποτελέσματα να είναι ορατά μέσα στους τρείς με έξι επόμενους μήνες, καθώς οι βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος συνεχίζουν την επούλωση. Το δέρμα του κάθε ασθενή είναι διαφορετικό και τα μέγιστα αποτελέσματα έρχονται στις 3 με 5 συνεδρίες, οι οποίες συνήθως απέχουν μεταξύ τους 2 έως 6 εβδομάδες. Η εφαρμογή της θεραπείας FRAXEL γίνεται από τους ειδικά εκπαιδευμένους ιατρούς στο ιατρείου μας.